Тонну м’яса невідомого походження виявили 8 серпня працівники Управління протидії злочинам в сфері економіки Вінниччини під час огляду потягу міжнародного сполучення «Кишинів-Москва». Опечатані поліетиленові пакети з м’ясною продукцією перевозились у тамбурі, вагонній котельні та службовому туалеті.

Як розповів начальник УПЗСЕ УМВС України у Вінницькій області Станіслав Маклаков, 8 серпня оперативники в потязі «Кишинів-Москва» в вагонах № 13-14 було виявлено залишену ручну поклажу в вигляді опечатаних білих поліетиленових мішків, де знаходилась м’ясна продукція. Товар слідував у потязі без жодних дозвільних документів, які б свідчили про його якість та походження.

У котельні та туалеті поїзда "Кишинів-Москва" вінницькі правоохоронці виявили тонну м'яса сумнівної якості

За словами провідника вагону, він завантажив м’ясні вироби на станції Жмеринка та, укривши продукти від митного контролю, мав доставити їх до станції Москва. Намагаючись непомітно перевезти м'ясо, він розставив мішки з продукцією по вагону: у неробочий тамбур, приміщення вагонної котельні та службовий туалет.

У котельні та туалеті поїзда "Кишинів-Москва" вінницькі правоохоронці виявили тонну м'яса сумнівної якості

Виявлена міліцією небезпечна продукція тваринного походження вилучена з обігу до прийняття відповідного рішення згідно чинного законодавства. Триває перевірка.



Переглядів: 3737
Поширень: 0