Вісім обшуків провели працівники Управління протидії злочинам в сфері економіки Вінниччини 13 серпня в рамках заходів по боротьбі з незаконним наданням послуг у сфері грального бізнесу.

Як розповів начальник Управління протидії злочинам в сфері економіки Вінниччини Станіслав Маклаков, під час санкціонованих обшуків правоохоронці задокументували незаконну діяльність закладів та вилучили 31 системний блок, 4 монітори, 2 Інтернет роутери, 5 флеш накопичувачів та інше обладнання, за допомогою якого надавались азартні послуги.

Вилучена техніка буде направлена для проведення технічних експертиз.

Вінницькі правоохоронці «прикрили» вісім підпільних гральних закладів

Правоохоронці встановлюють організаторів та власників азартного бізнесу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Міліція Вінниччини нагадує громадянам, що будь-яку інформацію щодо місць розташування та діяльності казино, покерних клубів, залів гральних автоматів, інтерактивних клубів, букмекерських контор, вони можуть повідомити за телефонами: (063) 276-06-92 або 102.



Переглядів: 2726
Поширень: 0