Перший заступник міського голови Іван Михайлюк каже, що дивлячись по погоднім умовам у п\'ятницю постане питання про подовження чи припинення подачі тепла до цих закладів.

Іван Михайлюк дав доручення керівникам теплопостачальних організацій проаналізувати усі скарги мешканців на недостатнє теплозабезпечення квартир у житлових будинках та ліквідувати неполадки в міжопалювальний сезон, в разі потреби - зробити продувку систем теплопостачання.

Відповідальними службами розроблено графік розкопок та демонтажу теплових мереж. В зв\'язку з погодними умовами виникли затримки із закінченням ремонту, але враховуючи навіть цей фактор, демонтаж теплотрас має бути закінчено до 1 травня. Винятком є ремонт теплотраси по вулиці Грушевського, де ремонтні роботи затягнуться ще на кілька днів, але до святкування Дня Перемог ремонт теплотраси має закінчитися.

Незважаючи на те, що нарахування по наданих послугах були здійснені ще 7 квітня, розрахунки населення за теплопостачання та гарячу воду на сьогоднішній день складають близько 41 %. Іван Михайлюк запевнив, що на пасхальні та першотравневі свята гарячою водою вінничани будуть забезпечені.


Переглядів: 2720
Поширень: 0