Вінницькі розшуковці цьогоріч знайшли та повернули додому 66 безвісти зниклих людей, в тому числі, 5 неповнолітніх. З цієї кількості 27 громадян зникли в минулих роках.

За інформацією Управління карного розшуку УМВС у Вінницькій області, у цьому році до підрозділів вінницької міліції надійшло 57 заяв від громадян про зникнення їх рідних, в тому числі, п’ятеро неповнолітніх. Вжитими оперативними пошуковими заходами було встановлено місцезнаходження 39 людей, повернуто рідним усіх зниклих дітей. Цьогоріч правоохоронці розшукали 27 громадян, з якими родичі втратили будь-який зв'язок в минулих роках.

Приміром, 24 серпня до Вінницького міського відділу міліції звернулись родичі 80-річної вінничанки про її зникнення. Вже через два дні правоохоронці знайшли бабусю у Бердичеві, куди вона поїхала, щоб провідати могилу брата, нікого не повідомивши.

У випадку зникнення рідних людей варто пам’ятати кілька порад, як поводитися в подібних випадках, куди звертатися за допомогою:

  • Обдзвонити знайомих та рідних, у котрих людина могла затриматися.
  • Зателефонувати до міської станції швидкої медичної допомоги за номером 103, аби перевірити, чи доставлялася людина каретою швидкої допомоги до медичних закладів.
  • Зателефонувати до міліції за номером 102.
  • Написати заяву до міліції, додати до неї останню за часом фотокартку, вказати особливі прикмети зниклого.



Переглядів: 2623
Поширень: 0