Оперативники міської міліції затримали вінничанина за підозрою у крадіжці. Чоловік викрав транспортний засіб, який власниця залишила на сходинковій клітині багатоповерхівки.

21 серпня до міського відділу міліції з заявою про крадіжку звернулась 41-річна вінничанка. Невідомий викрав велосипед, який потерпіла залишила на сходинковій клітині свого будинку.

Правоохоронці встановили та затримали зловмисника завдяки камері відеоспостереження, розташованій у під’їзді будинку. Ним виявився 31-річний місцевий житель. Чоловік свою вину визнав. Транспортний засіб він встиг реалізувати, здавши в ломбард.

Слідчим відділенням міліції зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до трьох років.

Найбільша кількість крадіжок припадає на весняно-літній період. З початку поточного року правоохоронці зареєстрували 260 заяв про крадіжку велосипедів, 30% з яких були знайдені.

Міліція звертає увагу громадян! Не залишайте велосипед без нагляду у під’їздах та сходових клітинах. Йдучи в магазин, попросіть когось приглянути за транспортним засобом. Купуйте надійні замки та залишайте у приміщенні, яке закривається (квартира, тамбур). В разі вчинення крадіжки негайно звертайтеся до міліції, зателефонувавши за номером «102».



Переглядів: 3319
Поширень: 0