Однак цьогоріч при жовтневій перевірці незалежною робочою групою при міському голові, котра веде моніторинг та обстеження будинків житлового фонду міста, виявлено, що 32 % від перевірених сушарок - знову знаходяться в захаращеному стані. Керівник робочої групи Дмитро Сєдой вважає, що винуватцями цієї ситуації є самі мешканці, які і складують непотреб на балконах загального користування. А це може призвести до виникнення пожеж. Процес же засмічення сушарок прогресує.

Тому управлінню житлового господарства міської ради дано доручення до 20 січня 2010 року вжити заходів по приведенню в належний санітарний стан балконів загального користування. Однак без бажання самих жителів багатоповерхівок жити у чистих та охайних будинках - цю проблему вирішити буде практично не реально, адже не виключено, що після чергового прибирання ситуація не повториться знову.

Поряд з тим, робоча група, якою було вибірково оглянуто 209 під\'їздів в різних мікрорайонах міста, відзначає покращення в цілому санітарного стану у під\'їздах багатоповерхових будинків. На дверях більшості під\'їздів з\'явилися графіки прибирань. А при спілкуванні зі старшими по будинках виявилося, що там, де проводиться регулярна робота з очищення та прибирання під\'їздів і прибудинкової території, нарікань з боку мешканців щодо роботи ЖЕКів немає.


Переглядів: 2761
Поширень: 0