Наразі безкоштовний Wi-Fi-доступ до мережі Інтернет вже встановлено у 20 автобусах. Продовжується процес облаштування Wi-Fi-маршрутизаторів й в інших автобусах. Завдяки цьому вінничани зможуть переглядати новини на своїх гаджетах або завантажувати нові програми під час поїздок містом й у цьому виді громадського таранспорту.

Мережа безкоштовного Wi-Fi у Вінниці продовжує розширюватися з кожним роком. З 2008 року доступ до бездротового Інтернету отримали відвідувачі Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс». Трішки пізніше ця послуга з’явилась і в усіх його філіях. Потім Wi-Fi з’явився на центральній площі міста – майдані Незалежності. А з 2012 року ця послуга стала мобільною – бездротовий Інтернет став звичним явищем у вінницьких трамваях, а цього року – ще й у нових тролейбусах.

«З квітня у Вінниці почалися роботи над облаштуванням Wi-Fi-доступу до мережі Інтернет у вінницьких автобусах. Наразі Wi-Fi-маршрутизаторами оснащені 20 автобусів, процес їх встановлення продожується й в інших автобусах. Таким чином вінничани зможуть користуватися безкоштовним Інтернетом не лише у трамваях та тролейбусах, а й в автобусах», – каже технічний директор КП «Вінницька транспортна компанія» Михайло Луценко.

Нагадаємо, що збільшення кількості муніципальних автобусів 30 одиниць відбулось минулого року. Нові автобуси вже оснащені відеореєстраторами, які фіксують дорожню ситуацію та все, що відбувається в самому салоні автобуса.



Переглядів: 3312
Поширень: 0