Із запланованих на цей рік капремонтів чотирьох перехресть два вже зроблено і два – в роботі: на даний час триває ремонт перехресть вулиці Гоголя - Пирогова та Сабарівське шосе – проїзд до мікрорайону «Академічний». Вони входять до чотирьох запланованих на цей рік перехресть. Після ремонту ці два об’єкти стануть більш зручними та безпечними як для автомобілістів, так і для пішоходів.

Кілька років поспіль у Вінниці проводиться капітальний ремонт та розширення перехресть. Оскільки у місті постійно збільшується кількість приватного автотранспорту, ця робота необхідна для того, щоб збільшити пропускну здатність доріг та зробити складні ділянки більш безпечними та зручними для усіх учасників дорожнього руху. Так, у цьому році було заплановано капітально відремонтувати чотири перехрестя. Два з них вже виконано, ще два – у роботі.

У Вінниці триває капітальний ремонт перехресть на вулиці Гоголя та на Сабарівському шосе

У рамках капітального ремонту площі Северина Наливайка облаштовано «острівці безпеки» та встановлені павільйони для зупинки громадського транспорту з обох боків. Також вже виконано капітальний ремонт перехрестя вулиць Київська та Чорновола. Тут розширено проїжджу частину з обох боків, влаштовано «кишені» для зупинки громадського транспорту, перенесено світлофорний об’єкт. А також – встановлено турнікет та пішохідний перехід, зроблено підпірну стінку.

У Вінниці триває капітальний ремонт перехресть на вулиці Гоголя та на Сабарівському шосе

«Два тижні тому розпочався капітальний ремонт перехрестя вулиць Пирогова–Гоголя. Наразі тут роблять острівці безпеки висотою 15 сантиметрів. Крім того, перехрестя буде оснащене додатковим освітленням. А також тут планується встановити дорожні знаки та нанести дорожню розмітку. Цей об’єкт планується завершити до середини жовтня», – каже начальник відділу технічного нагляду департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Святослав Штомпка.

У Вінниці триває капітальний ремонт перехресть на вулиці Гоголя та на Сабарівському шосе

Також вже виконано частину робіт по капремонту ділянки перехрестя вулиці Сабарівське шосе – проїзд до мікрорайону «Академічний». Вже відновлено тротуари із облаштуванням пандусів. Довжина ділянки, яку ремонтують – 35 метрів. Тут ще планується на півтора метри розширити проїзну частину з боку мікрорайону «Академічний» та зробити розмітку для впорядкування руху. Завершити ремонт цього об’єкта планується до середини жовтня.



Переглядів: 5940
Поширень: 0