У Вінниці триває підготовка до зимового періоду. Наразі для боротьби з ожеледицею на вулицях міста вже закуплено 9000 тон технічної солі та 2600 тон піско-соляної суміші, що складає 100% від плану. Також придбано 1176 тон відсіву та 140 тон солі для приготування піскосоляної суміші, яка використовуватиметься на прибудинкових територіях. Підготовлено для роботи в зимовий період й спеціалізовану техніку. Про це йшлося вчора під час чергового засідання виконкому.

Підприємства та організації житлово-комунального, енергетичного господарства міста в міжопалювальний період провели значну роботу по підготовці до роботи взимку. У місті міняли теплові мережі та котли, ремонтували індивідуальні теплові пункти. У будинках ремонтували міжпанельні стики, утеплювали фасади, покрівлі, склили вікна на сходових клітинах у під’їздах багатоповерхівок тощо.

«При підготовці до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 рр. житлово-експлуатаційні підприємства міста провели технічний огляд всіх транспортних засобів та тротуарно-прибиральної техніки в кількості 29 одиниць. На сьогоднішній вона готова до роботи в зимових умовах. Для приготування посипкового матеріалу, а саме, піскосоляної суміші, придбано 1176 тон відсіву та 140 тон солі», - каже директор департаменту міського господарства міської ради Григорій Пурдик.

Крім того, для боротьби з ожеледицею на вулицях міста в зимовий період закуплено 9000 тон технічної солі та 2600 тон піско-соляної суміші, це – 100% від плану. Підготовлена для роботи взимку й спеціалізована техніка: 73 автомобілі та обладнання.

«Зараз дуже відповідальний період, адже від того, як ми підготуємось, залежить на скільки якісно працюватимуть комунальні служби взимку. А їхня робота повинна бути злагоджена, особливо в частині ліквідації аварійних ситуацій», – зазначив в.о. міського голови Сергій Моргунов.



Переглядів: 2954
Поширень: 0