Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом одержання неправомірної вигоди службовими особами однієї з установ виконання покарання Вінницької області за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Вчора Вінницьким міським судом задоволено три клопотання прокуратури області про обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою та визначено заставу розміром від 50 до 97 тисяч гривень трьом службовцям.

Крім того, у цьому ж суді перебувають на розгляді клопотання про обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою ще відносно двох працівників цієї установи.

Прокуратурою області вживаються вичерпні заходи щодо всебічного, повного та неупередженого проведення досудового розслідування вказаного кримінального провадження.

Як ми повідомляли раніше, у Вінницькій тюрмі зеки за гроші купляли "комфортні умови" життя: службові особи виправної установи обіцяли засудженим не проводити обшуки у камерах та не вилучати у них заборонені предмети, встановивши вартість за послуги у сумі від 200 до 1 тисячи гривень, яку пропонували перераховувати на банківські карткові рахунки відкриті на родичів та знайомих.



Переглядів: 3206
Поширень: 0