Два роки тому, в одному з районів області, з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво, організовано незаконне виготовлення підакцизних товарів: бензинів та дизельного палива з метою подальшої їх реалізації на території України, - повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Слідчим суддею задоволено клопотання та накладено арешт на обладнання, зокрема, установку із стабілізації вуглеводнів, резервуари, насоси, нагрівальні печі та вилучені незаконно виготовлені нафтопродукти.

У кримінальному провадженні повідомлено про підозру трьом особам, які обґрунтовано підозрюються у зазначеному вище злочині. Варто зазначити, що один з підозрюваних у 2013 році притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічне кримінальне правопорушення, але у зв’язку з актом амністії, попереднє кримінальне провадження судом закрито.

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбачених ч. 2 ст. 204 КК України, досудове розслідування якого проводиться слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області.

Досудове розслідування триває.



Переглядів: 2917
Поширень: 0