Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС, прокуратури області та відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області затримали під час отримання неправомірної вигоди в сумі 500 грн державного ревізора-інспектора Вінницької об’єднаної державної податкової інспекції.

За словами начальника управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС у Вінницькій області Станіслава Маклакова, посадовець підозрюється у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди за вирішення питання про припинення діяльності суб’єкта підприємницької діяльності.

Після надходження інформації за матеріалами міліції слідчим відділом прокуратури області було розпочате досудове слідство за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.368 КК України.

Момент отримання коштів у службовому кабінеті ревізора був задокументований правоохоронцями.

За скоєння такого правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна і зі спеціальною конфіскацією.

Тривають слідчі дії.



Переглядів: 4621
Поширень: 0