У Вінниці підприємство за рішенням суду має повернутиборги за надану теплову енергію. Зокрема, ЗАТ "Вінницький проектний інститут" заборгував майже 213 тис. грн. КП "Вінницятеплокомуненерго", внаслідок чого підприємство було змушене звернутись до господарського суду Вінницької області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Заступник прокурора області в інтересах держави в особі територіальної громади м. Вінниці, Вінницької міської ради, КП «Вінницятеплокомуненерго» звернувся до господарського суду Вінницької області з позовною заявою до ЗАТ «Вінницький проектний інститут», у якій просив стягнути майже 213 тис грн заборгованості за теплопостачання.

Позивачем в період листопада 2014 - березня 2015 року на виконання умов договору купівлі-продажу теплової енергії у гарячій воді поставлено відповідачу теплову енергію. Однак, відповідач, за вказану теплову енергію розрахунки не провів, внаслідок чого виникла зазначена заборгованість.

Рішенням господарського суду Вінницької області від 24.06.2015 позов задоволено.

Не погоджуючись із винесеним рішенням суду першої інстанції, відповідач звернувся з апеляційною скаргою до Рівненського апеляційного господарського суду, в якій просив рішення господарського суду Вінницької області від 24.06.2015 у ній скасувати та прийняти нове, яким у позові відмовити.

Постановою Рівненського апеляційного господарського суду апеляційну скаргу ЗАТ «Вінницький проектний інститут» на рішення господарського суду Вінницької області від 24.06.2015 залишено без задоволення, а рішення першої інстанції від 24.06.2015 без змін.

Прокуратурою області ініційовано процедуру виконання судового рішення.



Переглядів: 2778
Поширень: 0