Нещодавно у відділенні соціально – побутової адаптації Територіального центру соціального обслуговування м. Вінниці відкрився гурток «Вишивка та мережка». Заняття проходять кожного вівторка о 10.00 за адресою Соборна, 50 кім.303, телефон для довідок: 67-05-90.

Відділення соціально-побутової адаптації було створено у січні 2013 року. Тут обслуговують вінничан пенсійного та передпенсійного віку. Тут вони мають змогу вести активний спосіб життя, розвиватися, пізнавати нове, проводити дозвілля, спілкуватися, знаходити друзів. Кожен може знайти заняття для душі та реалізувати себе.

У рамках відділення функціонує Університет Третього віку – заклад для людей пенсійного і передпенсійного віку. Тут можна навчитися комп’ютерній та правової грамотності, є й факультет англійської мови, чимало гуртків, кількість яких постійно зростає. Так, нещодавно відкрився гурток «Вишивка та мережка».

У Вінницькому Терцентрі відкрився новий гурток «Вишивка та мережка»

«Застосування вишивки справді безмежне: нею можна прикрасити одяг та аксесуари, додати стильний елемент у декор квартири або ж створити справжній витвір мистецтва – вишиту картину або панно. Спілкуючись між собою слухачі діляться набутим досвідом та отримують багато нової інформації з сучасних технік вишивання та мережки», – розповідає Оксана Бровчук, керівник гуртка.



Переглядів: 5666
Поширень: 0