19 листопада рятувальники Немирівського, Іллінецького, Чечельницького, Погребищенського, Крижопільського, Теплицького та Жмеринського району разом із представниками районних державних адміністрацій, Національною поліцією, Міністерством оборони, фахівцями ПАТ «Вінницягаз», медичної служби, районних електромереж та комунальних підприємств провели сезонні спільні командно-штабні тренування.

З наближенням зими екстрені служби та відомства, в умовах, наближених до реальних, відпрацювали інструкції взаємодії, аби у разі необхідності чітко і професійно зреагувати і ліквідувати загрозу (або наслідки) можливих стихійних лих чи техногенних аварій.

Фахівці ДСНС зокрема відпрацювали механізми облаштування пунктів обігріву та евакуації (спільно з іншими учасниками тренувань) автомобільного транспорту, що опинився у снігових заметах.

Рятувальники Вінниччини спільно з медиками, поліцією та іншими службами  провели спільні навчання

Подібні командно-штабні навчання відбудуться в усіх районах Вінниччини. До кінця листопада буде перевірено готовність кожної служби діяти згідно свого напрямку, буде відпрацьовано взаємодію та координацію між усіма учасниками та визначено пріоритетні напрямки робіт з ліквідації різного виду надзвичайних ситуацій, характерних для зимового періоду.



Переглядів: 3199
Поширень: 0