27 листопада о 12.00 у Прозорому офісі на Космонавтів відбудеться заняття з арт-терапії із дітьми з сімей учасників АТО. Щоб подолати тривожність та покращити психоемоційний стан, хлопчики та дівчатка разом з психологами центру малюватимуть, створюватимуть колажі, слухатимуть музику.

У цьому році при вінницькій мерії було створено підрозділ для соціального супроводу воїнів АТО та їхніх сімей. Відділення «Соціальна підтримка учасників та сімей АТО» діє на базі Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Тут вінничани, які захищали незалежність України на Сході, та їхні родини, можуть отримати консультації щодо пільг та соціальних послуг, кваліфіковану психологічну допомогу.

Чимала увага приділяється психологічній підтримці учасників АТО та роботі з посттравматичним синдромом. Спеціалісти проводять діагностику психоемоційного стану, індивідуальні та групові консультації, психологічні тренінги. Також психологи працюють з родинами тих, хто побував у зоні АТО.

«27 листопада буде проведено заняття з арт-терапії для дітей з сімей учасників АТО. Захід відбудеться о 12 год. за адресою вул. Космонавтів, 30, кім 305. Психологи та волонтери діагностуватимуть емоційний стан дітей, працюватимуть над подоланням тривожності, напруженості та страхів. Над покращенням їхнього психоемоційного стану та оптимізації мікроклімату сім’ї», – розповідає директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вінницької міської ради Богдана Данчак.

Під час заняття діти малюватимуть, створюватимуть колаж, для них проведуть музикотерапію. Більш детальну інформацію можна отримати за тел. 35-60-64.



Переглядів: 4521
Поширень: 0