Зокрема, це шкільні екскурсії, студентські тури, ділові візити тощо. Працівники відділу сім\'ї, молоді та туризму міської ради запевняють, що до туристичної активності взимку вони вже підготувались.

Зокрема, вже відбувся перший етап пілотного проекту Вінницької Академії гостинності. 30 студентів, які навчаються за напрямками «туристичний агент», «менеджер туризму», «менеджер міжнародного туризму» пройшли безкоштовну підготовку та отримали відповідні навики щодо прийому та супроводу іноземних делегацій. За словами начальника відділу сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради Руслана Анфілова, цей проект матиме продовження. «Завдяки реалізації Програми розвитку туризму в м. Вінниці та роботі Академії гостинності в кінцевому результаті ми отримаємо якісний туристичний бізнес, котрий зробить відпочинок приємним та змістовним як для вінничан, що виїздять за кордон, так і для іноземців, які відвідують наше місто.» - повідомив Руслан Анфілов.

З метою підвищення якості туристичних послуг та покращення туристичної привабливості Вінниччини з 2007 року у Вінниці діє Програма розвитку туризму на 2008-2010 роки. За останні два роки відбулось впорядкування туристичної діяльності у місті, створено базу туристичних агентств та розроблено ряд необхідних документів, які дають змогу більш плідно та ефективно працювати у сфері туристичного бізнесу. Цього літа було здійснено ряд заходів, які допомогли представити наше місто на міжнародному туристичному ринку. Проводились розважальні культурно-масові заходи, благодійні екскурсії для школярів молодших класів, туристичні естафети, молодіжні та дитячі конкурси, організовувалися семінари-навчання для представників вінницьких туристичних підприємств щодо організації в\'їзного туризму тощо.


Переглядів: 2586
Поширень: 0