1 грудня о 15:00 у ТРЦ «Sky Park» стартує благодійна акція «Долоні дитини візьми в свої руки». Тут з’явиться дерево бажань, на якому будуть зображені дитячі долоньки. На них будуть написані побажання Святому Миколаю від дітей-сиріт та дітей з обмеженими можливостями. Акція дає можливість кожному вінничанину стати хоча б на хвилинку Святим Миколаєм і здійснити дитячі мрії.

Вже традиційно, напередодні Дня Святого Миколая громадська організація «Розвиток.Розвиток», за підтримки Вінницької міської ради, департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА проводять благодійну акцію «Долоні дитини візьми в свої руки». Цього року вона стартує 1 грудня.

Тож, з 1 грудня у ТРЦ «Sky Park» (1 поверх, біля адміністратора, вхід зі сторони вул. Козицького) встановлять символічне дерево дитячих мрій. «День Святого Миколая – улюблене свято малечі, а особливо для тих, у кого немає родини. Цим діткам потрібна особлива увага та турбота. Цього року ГО «Розвиток. Розвиток» отримала листи-бажань від діток з дитячого будинку «Родинний дім», що у смт Вороновиця, а також від діток з обмеженими фізичними можливостями з м. Вінниця», – каже голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова.

Організатори запрошують всіх бажаючих взяти участь у відкритті та долучитися до благодійної акції «Долоні дитини візьми в свої руки».



Переглядів: 5286
Поширень: 0