Наразі у Вінниці тривають роботи по встановленні головної ялинки міста. Завершується монтаж металевої конструкції. На ній, традиційно, кріпитимуться 300 ялинок. Потім працівники прикрасять новорічну красуню ілюмінацією та новорічними прикрасами. Окрім того в цьому році ялинку встановлять у парку Дружби народів, вона матиме 4 метри заввишки.

З 25 листопада у місті розпочали встановлювати головну новорічну красуню. Традиційно, вона радуватиме вінничан та гостей міста у Центральному парку культури та відпочинку.

«Головна ялинка буде висотою в 24 метри і складатиметься з 300 ялинок. Після того, як буде сформована конструкція та закріплені ялинки, працівники вішатимуть ілюмінацію та прикраси, яких – близько двох з половиною тисяч», – каже начальник відділу технічного нагляду департаменту комунального господарства та благоустрою Святослав Штомпка.

Ялинку прикрашатимуть фігурки у вигляді сніжинок, свічок, бурульок, а також – смайликів, які з’явилися на новорічній красуні в минулому році. Головна ялинка Вінниці відкриється вже традиційно у День святого Миколая – 19 грудня.

Також в цьому році новорічна ялинка з’явиться у парку Дружби Народів. Вона стоятиме біля центрального входу. Ця ялинка матиме чотири метри заввишки, буде прикрашена та обгороджена декоративним парканчиком. Її почнуть встановлювати орієнтовно 15-16 грудня.



Переглядів: 5242
Поширень: 0