На початку тижня у Вінниці розпочався капітальний ремонт ділянки поблизу перехрестя вулиць Г. Успенського, Маяковського та 8 Березня. Тут планують розширити перехрестя, зробивши додаткову смугу руху для зупинки маршрутних таксі. А також – встановити посадочний павільйон, замінити світильники на світлодіодні, відремонтувати ділянку тротуару. Ці роботи дозволять підвищити безпеку руху як для водіїв, так і для пішоходів.

У Вінниці вже кілька років поспіль проводиться капітальний ремонт та розширення перехресть. Оскільки у місті постійно збільшується кількість приватного автотранспорту, ця робота необхідна для того, щоб збільшити пропускну здатність доріг та зробити складні ділянки більш безпечними та зручними для усіх учасників дорожнього руху.

Так, у цьому році у рамках капітального ремонту площі Северина Наливайка облаштовано «острівці безпеки» та встановлені павільйони для зупинки громадського транспорту з обох боків. Також вже виконано капітальний ремонт перехрестя вулиць Київська та Чорновола. Капітально відремонтовано перехрестя вулиць Пирогова–Гоголя. Відремонтована й ділянка перехрестя Сабарівського шосе – проїзду до мікрорайону «Академічний».

Біля перехрестя вулиць Г. Успенського, Маяковського та 8 Березня зроблять додаткову смугу руху

«На цьому тижні розпочалися роботи з капітального ремонту перехрестя вулиць Г.Успенського, Маяковського та 8 Березня, що на Старому місті. Тут були складності у русі через зупинку маршрутних таксі. Тож було вирішено зробити додаткову смугу руху для можливості зупинки тут громадського транспорту. Крім того, на зупинці буде встановлено посадочний павільйон для зручності пасажирів», – каже заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Павлінчук.

Крім того, буде покращено освітлення цієї ділянки: світильники будуть замінені на енергозберігаючі світлодіодні. А також – зроблено капітальний ремонт ділянки тротуару протяжністю близько 50 погонних метрів.



Переглядів: 4633
Поширень: 0