10 грудня в ГУ ДСНС України у Вінницькій області завершилися дводенні навчально-методичні збори із заступниками начальників територіальних органів ДСНС України з реагування на надзвичайні ситуації, начальниками управлінь (відділів) територіальних органів ДСНС України з реагування на надзвичайні ситуації та керівниками формувань центрального підпорядкування ДСНС України.

Під час зборів представники облуправлінь мали можливість переглянути показове практичне заняття з організації роботи та оснащення пересувного пункту управління ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Рятувальники з усієї України у Вінниці обмінювалися досвідом в питаннях реагування на надзвичайні ситуації

Рятувальникам продемонстрували, як зокрема у Вінниці організовуються та виконуються водолазні робочі спуски під час проведення аварійно-рятувальних та спеціальних робіт на водних об’єктах.

Рятувальники з усієї України у Вінниці обмінювалися досвідом в питаннях реагування на надзвичайні ситуації

Підбивши підсумки зборів, заступник директора Департаменту - начальник управління організації реагування на надзвичайні ситуації та координації аварійно-рятувальних формувань Геннадій Герасимчук зауважив, що основним завданням рятувальників у цей період залишається постійна готовність до реагування на надзвичайні ситуації, характерні до зимового періоду. Під час заходу, який проходив у Вінниці, колеги з усіх куточків України мали слушну нагоду обмінятися досвідом та розглянути актуальні питання організації надання допомоги населенню та проведення аварійно-рятувальних робіт.



Переглядів: 4865
Поширень: 0