Сьогодні ще до початку дощу, о пів на четверту ранку, вулиці міста почали посипати протиожеледною сумішшю. Загалом було задіяно 22 одиниці техніки та 120 працівників. Щодо посипки дворів, то над цим сьогодні працювало 650 робітників.

У зв’язку з пониженням температури та дощем 18 грудня утворилася ожеледиця. Комунальники активно працювали над тим, щоб уникнути її негативних наслідків на дорогах та у дворах міста.

Так, завдяки моніторингу прогнозу погоди, працівники комунальних підприємств розпочали посипати дороги міста протиожеледним матеріалом ще о 3.30 – до того, як пішов дощ. Опади розпочалися приблизно о 6 годині ранку. На дорогах міста було задіяно 120 працівників та 22 одиниці техніки.

А у дворах багатоповерхівок двірники розпочали посипати протиожеледним матеріалом з 6-ї ранку. Тут працювало 650 двірників.

За інформацією лікарні швидкої медичної допомоги, вчора до міського травмпункту звернулося 39 людей, сьогодні – 46. Лікарі радять людям під час ожеледиці без нагальної потреби не виходити з дому.

За інформацією Вінницького обласного центру з гідрометеорології, сьогодні вночі та завтра в день буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та в першій половині дня буде туман. Вночі стовпчики термометру показуватимуть від 0 до + 2. А вдень – від +4 до +6. Ожеледь, за словами синоптиків, не очікується.



Переглядів: 3355
Поширень: 0