14 січня о 13:00 у центральній бібліотеці для дітей та юнацтва (просп. Космонавтів,63) відбудеться нагородження авторів кращих робіт, виготовлених дітьми у рамках проекту «Майстерні Діда Мороза». Переможців відзначать дипломами Вінницької міської ЦБС та подарунками.

У рамках новорічно-різдвяних свят вже стали доброю традицією організовувати у бібліотеках-філіях Вінницької ЦБС роботи майстерень Діда Мороза. Тут юних користувачів, окрім змістовного дозвілля, навчають виготовляти елементи святкового декору та прикраси з різних видів матеріалів. При цьому, діти пробують свої сили у різноманітних цікавих техніках, наприклад, роботі з мішковиною, мереживом, плетіння гачком, оздоблення подарунків та декоративних дрібничок прикрасами з природних матеріалів. А ще дітей у майстернях навчають декорувати святковий стіл та готувати власноруч приємні та корисні сюрпризи і подарунки для рідних.

Цього року перші майстер-класи були присвячені виготовленню для воїнів АТО вітальних листівок та патріотичних янголят з побажанням якнайшвидше здолати ворога та з перемогою повернутися живими до рідних домівок, де на них чекають рідні.

У четвер будуть нагороджені маленькі вінничани, які зробили найкращі поробки у майстернях Діда Мороза

Фінал міського конкурсу дитячої творчості «Новорічно-різдвяний вернісаж» відбудеться 14 січня о 13:00 у центральній бібліотеці для дітей та юнацтва (просп. Космонавтів,63). Участь у конкурсі взяли користувачі бібліотек двох вікових категорій від 6 до 11 років та від 12 до 15 років. Творчі роботи конкурсанти представили у одній із трьох номінацій - «Сяйво ялинкових іграшок» на кращу новорічно-різдвяну дитячу іграшку, «Новорічне вітання» на кращу новорічно-різдвяну листівку та «Див зимових самоцвіти» на кращу новорічно-різдвяну композицію.

Під час фіналу відбудеться огляд виставки творчих робіт фіналістів конкурсу. Для дітей проведуть ігри, конкурси, розваги. Також виступатимуть юні артисти – вихованці школи мистецтв «Вишенька».

Нагороджуватимуть переможців та фіналістів конкурсу головний вінницький Дід Мороз та Снігуронька, які заради цього покинуть свою Резиденцію на Майдані Незалежності та допоможуть в створенні загальної святкової атмосфери фіналу конкурсу.



Переглядів: 3131
Поширень: 0