Вчора ввечері у місті розпочав йти рясний сніг. Комунальні служби вийшли на посипання доріг з сьомої години вечора і працювали всю ніч. Прибудинкові території розчищаються з 3-ї години. Наразі служби прибирають другорядні вулиці міста, тротуари та зупинки громадського транспорту. Загалом наводили лад на засніжених вулицях 44 одиниці техніки та 112 людей. До розчистки проїздів та проходів у дворах було задіяно 22 тракторів та 600 двірників.

Ввечері 15 січня у місті погіршилися погодні умови. Всі служби, які забезпечують життєдіяльність міста, працювали у посиленому режимі. До прибирання дворів, вулиць та тротуарів було залучено техніку.

Так, починаючи з п’ятниці 7-ї години вечора, дороги міста прибирало 44 одиниць техніки та 112 дорожників. Вони наводили лад протягом всієї ночі. Прибирання триває й вдень – техніка та люди працюють на другорядних вулицях міста, тротуарах та зупинках громадського транспорту. Щодо прибудинкових територій, то тут почали прибирати о третій годині ранку. У посипці протиожеледними матеріалами, розчистці проїздів та проходів у дворах було задіяно теж 22 одиниці техніки. Також до роботи залучили більше 600 двірників ЖЕКів.

Двори Вінниці після вчорашнього снігопаду прибирали 22 трактори та 600 двірників

17-19 січня очікуються складні погодні умови, посилення швидкості вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця, поступове зниження температури вночі та вдень до 16 градусів морозу. Тому комунальні служби будуть працювати цілодобово. Вінничанам варто бути обережними на вулицях міста, а власникам автотранспорту не виїжджати без зайвої потреби на своїх автомобілях в місто.



Переглядів: 2281
Поширень: 0