– До свого професійного свята ми виконали частковий ремонт всього приміщення прокуратури, – розповідає прокурор гарнізону підполковник юстиції Михайло Козачук, – обладнали зал судових засідань для виїздного військового суду, чергове приміщення для охорони, кімнату зберігання речових доказів, замінили дерев’яні вікна на пластикові і виконали косметичний ремонт усіх внутрішніх приміщень прокукуратури, – додав прокурор.

З благословенням божим на майбутні звершення

Він також висловив сподівання, що обряд освячення надихне колектив прокуратури до якісного виконання своїх обов’язків і допоможе кожному з працівників уникнути помилок у роботі.

Отець Михайло, в рамках освяченням відремонтованого приміщення, провів обряд служби в якому взяв участь весь особовий склад військової прокуратури.

1 грудня - День працівників прокуратури

– Виконуючи обряд освячення, я побажав усім людям які тут служать, – розповів священослужитель Отець Михайло Волошин, – і служитимуть тут згодом, чесно працювати за прикладом сина Божого – Ісуса, мати міцне здоров’я, щастя і вдачу у їх важливому житті, в якому вони сумлінно слідують букві закону, і закону Божому.

З благословенням божим на майбутні звершення

Сеціаліст державної служби другої категорії, працівник ЗС України Світлана Андрющенко додала, що сьогодні приміщення військової прокуратури Вінницького гарнізону, в якому вона працює з 1990 року, освячували вперше за 19 років її роботи в цій установі.
 

Андрій АГЄЄВ.
Регіональний Медіацентр МО України.
Фото автора


Переглядів: 6488
Поширень: 0