Звернення військового комісара Вінницького обласного  військового комісаріату до вінничан

Дорогі співвітчизники!

Майже другий рік Збройні Сили України разом з іншими силовими структурами нашої держави дають гідну відсіч підступному ворогові на Сході України.

Подоляни стоять на передових позиціях наших військ. Прапори Вінниці і Вінничини можна побачити і в Мар’янці, і в Авдіївці, Широкиному, Пєсках. В найгарячіших місцях наші хлопці та дівчата стоять з гаслом «я ніколи і нікому не віддам рідного дому!» Вони – незламні! Вони – мужні! Вони – сильні духом і вірою!

Однак і вони потребують перепочинку. Як воїни, кожен з них може залишити свій пост лише в одному випадку – передавши його побратиму. Пройшло шість черг мобілізації. Уникнувши її кожен з військовозобов’язаних має зрозуміти, що пускає в свій дім і край ворожі «Гради», міни та вогнемети, терор і хаос. Байдужістю та ігноруванням ставиться хрест на подвигу Небесної Сотні. Нехтується пам'ять загиблих в цій війні Героїв. Нанівець зводяться всі без винятку зусилля та перемоги, які досягнула Українська Армія! Залишившись дома – ти стаєш не лише зрадником але й посіпакою сепаратистів, що шматують нашу неньку Україну!

Лише разом ми зможемо перемогти ворога. Тому не потрібно чекати повістки з військового комісаріату або уникати її отримати.

У такий складний для нашої країни час я щиро сподіваюсь на свідомість громадян, виконати свій обов’язок не лише перед державою, але й перед своїми дітьми та батьками.

Враховуючи досвід проведення попередніх черг часткової мобілізації та ефективність застосування військових частин укомплектованих військовослужбовцями призваними під час мобілізації, керівництвом держави визначено пріоритетним напрямком в 2016 році комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями рядового, сержантського, старшинського та офіцерського складу – прийняття на військову службу за контрактом. З цією метою здійснено ряд позитивних зрушень щодо підняття престижу військової служби. Підвищення грошового забезпечення військовослужбовців є яскравим та переконливим свідченням тому.

Сьогодні проводиться відбір та призов чоловіків та жінок віком від 18 років на військову службу за контрактом у Збройні Сили України. Грошове забезпечення солдатів та сержантів становить від 7 тисяч гривень, осіб офіцерського складу – від 10 тисяч гривень. Військовослужбовці, які будуть виконувати службові обов’язки в зоні АТО, будуть додатково отримувати премію в розмірі від 4, 200 до 7 тисяч гривень.

Наша мета збудувати по-справжньому демократичну, незалежну європейську, а найголовніше мирну країну для щасливого життя наших дітей. А для цього ми маємо перемогти! Виконай свій громадянський та конституційний обов’язок! Разом ми захистимо майбутнє.

УКРАЇНА - МАТИ КЛИЧЕ!

Слава Україні!

Тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату  підполковник М.Д.ДЗИГАЛЕНКО



Переглядів: 2550
Поширень: 0