У 2016 році у Вінниці планується капітальний ремонт п’ятьох перехресть, що дозволить підвищити безпеку руху як для автомобілістів, так і для пішоходів. Наймасштабнішими будуть роботи на перехресті біля музею-садиби М.Пирогова. На перетині вулиць Київська і С.Зулінського (Тарногродського) планується облаштувати радіусне коло. Також розширення проїжджої частини відбудеться на перехресті вулиць В.Чорновола – Громова та вул. Замостянська (50-річчя Перемоги) – просп. Коцюбинського (зі сторони РАГСУ). На Немирівському шосе, де дороги розходяться на старий аеропорт, Вінницькі хутори і ТОВ «Барлінекінвест», планується впорядкування руху автотранспорту з влаштуванням світлофорних об’єктів.

Цьогоріч у Вінниці продовжиться капітальний ремонт та розширення перехресть. Оскільки у місті постійно збільшується кількість приватного автотранспорту, необхідно працювати над збільшенням пропускної здатності доріг та робити складні ділянки вулиць більш безпечними та зручними для усіх учасників дорожнього руху.

У цьому році дорожники планують провести капітальний ремонт на п’ятьох перехрестях. Змінить свій вигляд територія перед входом до музею-садиби М.Пирогова. Там планується впорядкувати перехрестя, облаштувати паркувальні місця та тротуари, побудувати острівці безпеки для пішоходів, відновити газон тощо.

На перетині вулиць В.Чорновола та Громова планується розширення дорожнього полотна з обох боків. По одній стороні (непарній) буде облаштовано карман для зупинки громадського транспорту. У зв’язку з частими аварійними ситуаціями за участю пішоходів на перехресті планується встановити турнікетне огородження. Для покращення безпеки руху на цій ділянці минулого року тут облаштовано світлофор та пішохідний перехід.

В цьому році у Вінниці заплановано капітальний ремонт п’яти перехресть. Перелік

Заплановано розширити і одну смугу для руху автотранспорту по вул. Замостянській (50-річчя Перемоги) вздовж РАГСу до просп. Коцюбинського. Також на цій території буде облаштовано зупинку громадського транспорту тактильною плиткою, оновлено освітлення, встановлено світлофор та турнікетне огородження.

По Немирівському шосе в районі поворотів на ТОВ «Барлінекінвест», старий аеропорт та на Вінницькі хутори планується облаштувати острівці безпеки та світлофорний об'єкт. Там також заплановане встановлення системи відеоспостереження та облаштування мережі вуличного освітлення.

В цьому році у Вінниці заплановано капітальний ремонт п’яти перехресть. Перелік

Досить суттєві зміни заплановані на перехресті вулиць Київської та С. Зулінського (вул.Тарногродського). Там передбачено влаштування радіусного кола.

«Ми запланували на цей рік досить суттєвий обсяг робіт. Наразі виконується розробка проектної документації. Реалізовувати проекти капітального характеру ми почнемо одразу, як приведемо дороги міста в порядок після зими», - розповів в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Володимир Ніценко.



Переглядів: 4671
Поширень: 0