За півгодини вінницькі поліцейські затримали чоловіка, який у мікрорайоні Тяжилів зґвалтував молоду жінку. На вулиці зловмисник напав на потерпілу, затягнув у недобудовану багатоповерхівку, де силою утримував майже п’ять годин.

14 лютого близько пів дев’ятої години вечора до поліції звернулась 24-річна вінничанка. Жінка повідомила, що на неї напав невідомий чоловік та зґвалтував.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, підозрюваного правоохоронці шукали за описом потерпілої. Менше ніж за півгодини в м. Вінниці на вулиці  Джозефа Конрада (бувша Фабриціуса) зловмисник був затриманий. Чоловік намагався сісти у маршрутне таксі, коли його затримали працівники батальйону особливого призначення.

Правопорушником виявися 29-річний житель Літинського району. Чоловік нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за угон автомобіля та розбійний напад.

Як з’ясувалося, потерпіла близько 16.00 йшла в гості до подруги. Біля новобудов у Тяжилівському мікрорайоні ззаду на неї напав невідомий чоловік. Застосувавши силу, він затягнув потерпілу до недобудованого будинку і зґвалтував. Майже п’ять годин жінка чекала влучного моменту, аби втекти. Коли зловмисник заснув, потерпіла побігла до найближчого будинку, де живуть люди, та попросила їх викликати поліцію.

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку і знаходиться в слідчому ізоляторі. В його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 152 ККУ (зґвалтування). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 3949
Поширень: 0