Розбивши вітрину магазину у центрі Вінниці, який перебував під охороною приватної фірми, невідомі викрали мобільні телефони загальною вартістю близько 70 000 гривень.

Приїхавши до магазину через п’ять хвилин після спрацювання сигналізації, працівники приватної служби охорони побачили розбиту вітрину та порожне приміщення, після чого викликали поліцейських. Слідчо-оперативна група поліції провела огляд місця злочину та зафіксувала факт крадіжки.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням в приміщення). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Правоохоронці радять вінничанам встановлювати відеоспостереження на об’єктах власності та користуватися послугами Управління поліції охорони. Поліцейські забезпечують надійне збереження майна в квартирах, офісах, магазинах, великих торгівельних центрах, охороняють об’єкти життєзабезпечення, дачні будинки та інші приміщення.



Переглядів: 3070
Поширень: 0