Сьогодні працівники поліції затримали у м. Вінниці крадія з автомобілів. Вночі чоловік встиг зняти 3 акумулятори з автівок та викрасти інструмент.

Близько 3-ї години до чергової частини поліції на номер «102» зателефонував перехожий на вул. Тичини, який побачив підозрілого чоловіка, який під’їхав на велосипеді до «ВАЗу» та почав його відкривати. За кілька хвилин на місце події прибула слідчо-оперативна група поліцейських, які затримали зловмисника «на гарячому». Він встиг витягти з машини акумулятор.

На велосипеді залишеному неподалік правоохоронці вилучили сумку з краденим – двома акумуляторами для машин та авто інструментом.

Затриманим виявився 25-річний житель Оратівського району, який в грудні минулого року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку та хуліганство.

За даним фактом слідчим відділом Вінницького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді арешту до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.



Переглядів: 1909
Поширень: 0