Нещодавно спеціалістів Вінницького відділу поліції ГУНП навчали надавати допомогу дітям, що постраждали від насильства. Навчання відбулося у приміщенні Вінницького відділу поліції ГУНП, його проводили експерти ГО «Злагода» за підтримки Вінницької міської ради за новою норвезькою програмою, адаптованою до українських реалій.

На сьогоднішній день в суспільстві зростає кількість насильства. Це спостерігається не тільки у вигляді почастішання проявів вуличного насильства, а й випадків насильства в родині. Особливо від цього явища страждають діти. Тому Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих мало захищених категорій молоді «Паросток», громадська організація «Злагода» за підтримки Вінницької міської ради проводить навчання спеціалістів поліції роботі з дітьми, що перенесли насильство.

Спеціалістів Вінницького відділу поліції ГУНП навчали надавати допомогу дітям, які постраждали від насильства

Експерти ГО «Злагода» у співпраці з науковцями з Мічиганського університету (США) та університету Осло (Норвегія) провели адаптацію до українських реалій Норвезької навчальної програми, за якою проходять підготовку спеціалісти державних служб Норвегії, що працюють з дітьми, що постраждали від насильства.

«Завдяки проекту, підтриманому Вінницькою міською радою, Вінниця отримає унікальну команду спеціалістів, що надають допомогу дітям в державних закладах за найсучаснішою методикою, яка наразі є найвищим стандартом допомоги в більшості Європейських країн та США», – каже керівник ГО «Профілактично-реабілітаційний центр медико-соціальної допомоги «Злагода» Тетяна Нікелсен.



Переглядів: 2714
Поширень: 0