10 березня поліцейські 4 управління Департаменту протидії наркозлочинам у м. Вінниці під час відпрацювання оперативної інформації затримали місцевого жителя, у якого під час особистого огляду вилучено 5 гр амфетаміну.

Як повідомив начальник четвертого управління ДПН полковник поліції Роман Панасюк, при подальшому огляді гаражного приміщення, в якому працює зловмисник, було виявлено та вилучено 60 гр амфетаміну, розфасованого для збуту в поліетиленові пакетики, електроні ваги, прекурсори для виготовлення амфетаміну, марлеву тканину із залишками амфетаміну, пістолет невідомої марки з ознаками переробки, 6 набоїв калібру 9 мм., 1 патрон 5.45 мм., гранату Ф-1.

Вінничанин у своєму гаражі влаштував нарколабораторію

Крім цього поліцейські вилучили більше 100 одиниць електронної техніки, нової та такої, що була у використанні. Зокрема, мобільні телефони, ноутбуки, GPS-трекери, відеореєстратори, відеокамери, навігатори, відеокамери та інше. В ході перевірки мобільних терміналів встановлено, що деякі з них були викрадені.

Вінничанин у своєму гаражі влаштував нарколабораторію

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст.. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Зловмисну загрожує до 7 років ув’язнення.

Якщо Ви володієте інформацією щодо незаконного обігу наркотичних чи психотропних речовин, звертайтеся до четвертого управління Департаменту протидії наркозлочинності за телефоном гарячої лінії 0686013855, або на електронну пошту: [email protected]



Переглядів: 3047
Поширень: 0