Нагадаємо, прокуратура Вінницької області здійснювала процесуальне керівництво та підтримання державного обвинувачення у кримінальному провадженні передбаченому ч. 3 ст. 368 КК України відносно колишнього начальника одного із секторів Вінницької установи виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України у Вінницькій області №1.

Вінницьким міським судом його визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України по фактам одержання неправомірної вигоди у засуджених, які відбувають покарання у цій установі.

Вироком суду екс працівника установи засуджено за ч. 3 ст. 368 КК України до покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих обов’язків у правоохоронних органах строком на 3 роки та позбавлено спеціального звання.

На підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування основного покарання якщо він упродовж 3 років не вчинить нового кримінального правопорушення. Покладено обов’язки передбаченні п. п. 2, 3, 4 ст. 76 КК України, а саме: не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції; повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання, роботи або навчання; періодично з'являтися для реєстрації в кримінально-виконавчій інспекції.



Переглядів: 2525
Поширень: 0