Дипломами першого ступеня нагороджено 6 учасників Всеукраїнської олімпіади з екології. Ще 13 і 18 учасників нагороджено дипломами другого і третього ступенів відповідно – всього 50% від загальної кількості учнів.

Нагородження переможців та лауреатів олімпіади відбулося 25 березня в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №16 Вінницької міської ради.

З вітальним словом до учасників звернулася перший заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Олена Чорна: «Перш за все, хочу висловити подяку всім учасникам змагань. Ваша участь є підтвердженнями того, що проблема екології вам не чужа. Ви виявили бажання долучитися до її вирішення, а це доросле і сміливе рішення. Ви – нове покоління, яке буде берегти природу, яке буде допомагати їй відновлюватися, яке знайде можливість жити в гармонії з нею. Дякую вам за участь і вітаю з перемогою».

У Вінниці визначили переможців Всеукраїнської олімпіади з екології

Вітав учнівську молодь голова журі, доцент кафедри генетики Київського національного університету ім. Т. Шевченка Володимир Безруков: «Ці дні були напруженими не тільки для учасників, а й для журі. Нам було приємно і цікаво працювати з вами. Завдяки спільній праці ми дізналися багато нового. Дякую учасникам і журі за гарну роботу».

У Вінниці визначили переможців Всеукраїнської олімпіади з екології

За словами голови журі визначено претендентів для участі у відбірково-тренувальних зборах, двоє кращих учасників яких матимуть можливість представляти Україну на Міжнародній олімпіаді з екології в Тбілісі (Грузія).

Наступного року учасників VII Всеукраїнської олімпіади з екології вітатиме сонячне Закарпаття.



Переглядів: 3994
Поширень: 0