Працівники патрульної поліції затримали два автомобілі з підробленими документами. Під час перевірки «Опель Корса» та «Мерседес Бенц е320» з’ясувалось, що номерні знаки не відповідають записам в свідоцтвах про реєстрацію транспортних засобів.

28 березня близько 19 години по вулиці Подільській поліцейські зупинили автомобіль «Мерседес Бенц е320», за кермом якого перебував 31-річний вінничанин. Під час перевірки документів з’ясувалось, що номерний знак автомобіля не відповідає записам в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

Цього ж дня по вулиці Соборній під час перевірки документів на автомобіль «Опель Корса», поліцейські встановили, що номер кузова автомобіля не відповідає записам в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

Автомобілі поміщено на арештмайданчик. Вилучені документи направлено на експертизу.

В діях автовласників вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого за ч. 1 ст.358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Таке правопорушення карається обмеженням волі до 2 років.



Переглядів: 2103
Поширень: 0