У Вінниці з настанням тепла розпочинається прибирання території міста. Загальноміські заходи з санітарного очищення та благоустрою території міста пройдуть цього року 15 та 22 квітня. Наводитимуть лад у місті й працівники міських підприємств, установ та організацій спільно із працівниками комунальних служб. Долучитися до весняного прибирання можуть всі небайдужі вінничани та колективи.

Традиційно, до весняного прибирання Вінниці активно долучається молодь, громадські організації, працівники комунальних підприємств, міських установ тощо. Також у місті планується проведення Всеукраїнської соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій – «Зробимо Україну чистою разом!».

Загальноміські заходи з санітарного очищення та благоустрою території міста відбудуться цього року 15 та 22 квітня. У них візьмуть участь працівники департаментів, відділів міської ради та інших міських організацій, установ, підприємств разом із комунальними службами.

Так, 15 квітня суботники відбудуться на території лісопосадки по вулиці Максимовича, у сквері «Кумбари» та зеленій зоні Центрального пляжу, на території парку «Дружби народів». Також цього дня вінничани наводитимуть лад у ЦПКіВ ім. Горького, на території П’ятничанського парку, у зелених зонах по вулиці Чехова (колишній ламповий завод) та на розі вулиці Івана Огієнка (Чапаєва) та 2 пр Д. Нечая. А 22 квітня суботники проходитимуть на території Лісопарку, ЦПКіВ ім. Горького, парку «Дружби народів». А також – на зелених зонах півострова «Бригантина», в районі Сабарівської ГЕС, по вулиці Квітуча (набережна р.П.Бугу).

Долучитися до цих суботників запрошують всіх бажаючих. Людям видаватимуть пакети та одноразові рукавички. Зібране сміття вивозитимуть комунальні служби.

Пройдуть заходи й на території ЖЕКів, вони відбудуться 16 та 23 квітня, за сприятливої погоди. Мешканців багатоповерхівок також закликають не стояти осторонь та спільно із ЖЕКівцями впорядковувати газони та квітники на прибудинкових територіях, прибирати сміття та ремонтувати огорожі, висаджувати нові дерева тощо.



Переглядів: 2825
Поширень: 0