12 квітня оперуповноважений карного розшуку Вінницького відділу поліції у під’їзді багатоповерхівки на пров. Київському затримав двох зловмисників, які намагалися зламати серцевину замка у одній з квартир. Затриманими виявилися двоє раніше судимих за аналогічні злочини вінничан.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання міста по розкриттю квартирних крадіжок оперативник карного розшуку затримав двох зловмисників, які шляхом підбору ключа намагалися проникнути до квартири.

Розшуковці оперативним шляхом вийшли на групу квартирних крадіїв, які саме планували черговий злочин. За збігом обставин, зловмисники намагалися обікрасти квартиру в будинку, де проживав один з поліцейських. Крадії саме пошкодили замок в дверях квартири на шостому поверсі, коли до них підійшов працівник карного розшуку. Поліцейський затримав обох та викликав слідчо-оперативну групу поліції. У правопорушників вилучили відмички, викрутки та рукавички.

Затриманими виявилися 30 та 31-річні вінничани, раніше засуджені за аналогічні злочини. Один з них притягувався до кримінальної відповідальності і за розбій.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Зловмисникам загрожує покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 2588
Поширень: 0