14 квітня у загальноосвітній школі №22 І-ІІІ ступенів міста Вінниці традиційно до учнів завітали рятувальники третьої державної пожежно-рятувальної частини міста Вінниця, правоохоронці, а також фахівці навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області.

За сигналом «Евакуація», педколектив організовано та оперативно вивів учнів на майданчик перед школою. Присутнім було запропоновано ознайомитися з оснащенням бойового автомобіля, екіпіровкою та озброєнням бійців служби «101».

У 22-й школі через "пожежу" екстренно евакуювали учнів

Протягом усього дня фахівці проводили з школярами практично-навчальні заняття, де учні демонстрували навички надання допомоги потерпілим, користування первинними засобами пожежогасіння, вміння одягати протигази і спецодяг та прокладати рукавну лінію від спецавтомобіля.

А одним з найзахопливіших занятть стала демонстрація ліквідації умовного загорання за допомогою вогнегасників. Під час проведення на кожному етапі суддями фіксувалися усі результати учнів у виконанні тих чи інших завдань. Насамкінець найкращі та найвправніші з дітей від адміністрації навчального закладу отримали подяки та грамоти.



Переглядів: 4004
Поширень: 0