«Как пуля резкая» 

За умовами проекту 9 учасниць, які в буденному житті звикли випивати,  лаятися і розважатись, мають перетворитися на благородних пані.  В реаліті передбачено, що викладачі відсіюють найменш сумлінних, наприкінці шоу обираючи переможницю – дівчину, яка дійсно зуміла стати леді. За що ж першою видворили з шоу вінничанку Катерину Літвінову, учасниця розповіла особисто в  інтервю для «Моя Вінниця».

-  «Я дико дерзкая, как пуля резкая, никому не покорная, потому и свободная»  - твій девіз на проекті. Ти дійсно така зухвала? 

Це було сказано жартома, але мене, частково, віддзеркалює. Я з дитинства неслухняна, енергійна, готова до суперечок, наперекір доводити власну думку  і давати відсіч будь-кому. А прізвисько «Катерок» мені вигадали не на проекті, а  ще «сто років» тому, у моїй компанії - це співзвучно з ім’ям і пасує до енергійного норовливого характеру.

-  Чому ти взяла участь саме у цьому проекті?

- Ми з подругою жартома заповнила анкету на сайті каналу і за декілька місяців мені передзвонили. Вдалося пройти усі етапи кастингів, а їх було чотири і, зрештою, потрапити у шоу. Мене запитують, чому я не спробувала себе у романтичному реаліті, але навіть друзі радили саме цей проект. Я дійсно маю непростий характер, схильна розважитись на повну, свого часу полюбляла алкоголь, а  це, на жаль, не шлях до саморозвитку і відносин, яких я насправді прагну. Я хочу бути «домашньою», мати чоловіка і дітей. Те, що мене презентували як мисливицю за гаманцями, схильну до розпусти, то це повна брехня. Кожній учасниці потрібно було створити  певне амплуа, і редакторська група вирішила, що мені пасуватиме образ повії.  Тема інтиму завжди цікава, а я реально була наймилішою серед усіх дівчат.

Норовлива вінничанка першою вилетіла з реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

-   Але ж у шоу показували твої коментарі стосовно того,  що винятково чоловіки купують тобі вбрання та аксесуари. На вечірці ти одного разу спромоглася пригоститися чималою кількістю коктейлів від зовсім різних хлопців, працювати і витрачати власні гроші не любиш?

-   Частина фраз була образною, наприклад, про те що 9 хлопців за вечір пригостили мене коктейлями, інша – вирвана з контексту. Я взагалі майже чотири роки була заміжня. Так, у мене були шанувальники, але про який інтим могли йти мова. Та й чоловік мене, фактично, забрав на виховання від батьків ще 16-річною. Фраза про те, що одного разу мені перепало декілька тисяч гривень, ніби то за еротичні  розваги, то мова йшла про мого тодішнього хлопця і це був подарунок на свято.

Норовлива вінничанка першою вилетіла з реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

-  Однак те, що ти полюбляєш випити було очевидно. Наприклад, сцена в лімузині, під час якої ви з дівчатами влаштували нетверезу бійку і дебош.

- Раніше я справді інакше сприймала алкоголь і вечірки. Я молода, робити у вільний час особливо нічого, то й проводила його типово для багатьох моїх однолітків – не сидіти ж мені самій з книжкою на подвір’ї.  Нікого не слухала, навіть маму, я з дитинства абсолютно не керована. Але зараз зрозуміла, що хочу інакшого життя. Майже зовсім не ходжу в нічні клуби, п’ю тільки на свята і в рази менше. Лише від паління не відмовилася. Стосовно дебошу у лімузині, то нас пригощали смачними напоями, випили за знайомство, але всі дівчата самі по собі досить ексцентричні, тому вийшло як вийшло.

Норовлива вінничанка першою вилетіла з реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

-  Катерино, розкажи, чому ти дозволила собі вчинок, який цілком прогнозовано засудили не лише викладачі проекту, а й який в принципі йде в розріз з твоїм бажанням змінюватися?  Я про сексуальні стосунки на проекті, за що з тобою і попрощалися.

- Одразу підкреслю, що  інтиму між нами не було. Я знала цього хлопця раніше, ми спілкувалися на вечірці, але було занадто галасно, тому перейшли до басейну. Я навіть думала, що нас не знімають. Те що він мацав мене по сідницях – це була дурість. Але я дійсно, надміру випила через двотижневу напругу на шоу, коли зйомки йшли до другої години ночі. Повірте мені, зважаючи на відвертість програми, якби між нами дійсно була близькість, то це б частково неодмінно потрапило до ефіру, замасковане «квадратиками».

Норовлива вінничанка першою вилетіла з реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

Майже усі дівчата поводили себе епатажно. Ти вважаєш, що справедливим було позбавляти подальшої участі у проекті саме тебе?

-   Таке запитання… Думаю, що ні. Спочатку всі міркували, що позбавляться «Мівіни» (прим. Анастасія Іваненко). Вона також занадто темпераментною була на вечірці. Але викладачі вирішили інакше. А взагалі, я думаю, що мені не надто багато у собі потрібно міняти у порівнянні з іншими учасницями. Можливо, я здалася не таким цікавим персонажем для подальшої участі. Все ж розраховано на глядацьку аудиторію.

Норовлива вінничанка першою вилетіла з реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

-  Як відреагувала мама на програму, твої друзі?

- Коли я подала заявку на участь у проекті, то мама одразу ж не вірила, що я пройду. Переконалась тільки під час зйомок моєї візитівки у Вінниці.  Потім не вірила, що протримаюся… Я хотіла їй довести протилежне. Після зйомок мені дали роздруківки з останньої програми і навіть те фатальне фото з оголеними сідницями. Вдома я розплакалася, показала все. Ну що вже робити, вона мене підтримала як могла. Хлопець мій відреагував неоднозначно, але я попередньо пояснила йому ситуацію, він зрозумів. Звісно, йому не до душі були мої клуби-танці, але за мій норов він мене любить.  Зараз усі бачать, що я взялася за розум. Влаштувалася на роботу, поки що це стажування на посаду менеджера. У мене ж освіта фінансиста, хоча у шоу говорили, що я закінчила лише 9 класів, забувши згадати про будівельний коледж і заочне навчання у архітектурному інституті. Проте мрію опанувати творчий фах, наприклад, перукарський.

Норовлива вінничанка першою вилетіла з реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

-  Чи порадиш вінничанкам йти на проект у наступних сезонах?

- Я думаю, якщо присутня впевненість у тому, що рідні і близькі не здатні вмотивувати, то можна пробувати. Але контролювати себе і показати викладачам щире прагнення до змін. Дівчина повинна мати родзинку,  характер і власну життєву історію, яка зробила  її пацанкою. Це класна можливість зрозуміти, якою ти насправді є, поглянути на себе зі сторони, в мене так і сталося.

Норовлива вінничанка першою вилетіла з реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

-  Ти, до речі, через що кардинально змінила імідж? Конспірація?

-  Просто, як часто буває, мене підстригли, вклали волосся, але я сама не могла дати раду новій зачісці, тому й обрізала волосся. Ще й нервовою повернулася з програми, а нова зовнішність – теж своєрідний крок до змін внутрішніх. Я не можу сказати, що мене впізнають. Іноді трапляється, але, певно, показувати це люди бояться. Я для них не прогнозована. Багато пишуть у соцмережах, надивилися і пропонують гроші за знайомство чи навіть просто за дружбу онлайн.

Норовлива вінничанка першою вилетіла з реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

Якби була можливість, щоб ти у своєму житті зробила інакше?

-  Не знаю, що інакше, але точно б видалила з Інтернету відео програми. Це такий сором на всю країну. Від мене навіть деякі люди відцуралися, хто не розуміє законів жанру телешоу. Але я більш - менш спокійно ставлюсь до думок сторонніх, а от близькі люди – це складніше. Можливо, я б взагалі не брала участі у проекті. Я звісно очікувала на щось подібне, але не на таку славу.

Норовлива вінничанка першою вилетіла з реаліті-шоу «Від пацанки до панянки»

Як думаєш, чи вдалося б тобі стати справжньої леді, якби ти ще залишилась у шоу?

- Я хоча б тиждень ще воліла  побути. Нам стільки цікавого розповідали: про техніку вимови, стиль, догляд за собою, макіяж, історію моди. Я навіть вже на проекті книжками зачитувалася. Наприклад, про Коко Шанель.  Як не дивно, після програми я змінила не лише зачіску: практично відмовилася від суконь і підборів, натомість вбираюся у більш зручний одяг – джинси і кеди. Можна бути пацанкою в сукні, а можна і леді у кедах – все залежить від внутрішнього стану. Але я точно не відмовлюся від свого характеру. Мені подобається вирізнятись, щоб на мене звертали увагу. Але щодо поганих манер і згубних звичок – точно  позбавлюся. А найбільше мрію, як кожна жінка – про родину. Коли вдома на тебе щовечора чекають діти, мені здається, це крутіше за будь-які дискотеки.



Переглядів: 17391
Поширень: 0