Вінниця стала мегопопулярною серед журналістів завдяки новому прем”єру. Якщо раніше сюди їздили подивитись на фонтан у Південному Бузі чи поюзати вай-фай у трамваях, то тепер всіх цікавить Гройсман. А точніше,– шось таке на нього, з перчинкою.

Тож відряджені бродять містом, пристають до перехожих, чи не можуть ті розповісти їм щось про корупційні справи Гройсмана. Потім довірливо підморгують упійманим держслужбовцям – ви ж не хочете, щоб «Наш Матеріал» був одностороннім) Найсообразітєльніші зрештою шукають місцевих журналістів і намагаються спокусити їх, – короч, 1500 грн гонорару за текст з коментарями, де люди лають Гройсмана. А якщо знайдете асфальтний завод Гройсмана, то 3000 грн. Іде?..

Я вам що скажу, це все зайві тєлодвіженія й марна трата часу на пошуки чорної кішки в темній кімнаті. Причому, що її там немає. Рано чи пізно всі Компромата Джонси все одно опиняються у Маліни, як називають аборигени Віктора Маліновського. Бізнесмена на довєркє в минулому, а нині чи то журналіста, як він сам називає себе, коли потрапляє в суд, чи то вождя ОЗУ «Бабушки Маліновського».

Зараз він, щоправда, перебуває під домашнім арештом за чергову банківську аферу, але заради накидати зайвий раз на вентилятор радий будь-яким гостям. Ви хочете сплєтєн, ой компромату? Їх єсть у мєня)

Наприклад, як дід Гройсмана нібито здав більшовикам всю еліту міста.

«— Как?! Вы не слышали эту историю? — радостно потирает руки общественник Виктор Малиновский» (с).

Перед вихідними Маліновський вкотре потирав руки, вкинувши «кому нада» фото водопровідної труби з лайном, яке нібито п”ють вінничани. І вже сайти навперебій пишуть, що «Жители Винницы пьют воду, которая течет по ржавым и прогнившим трубам (фото)».

Як шукати компромат у Вінниці на Гройсмана FAQ для приїжджих журналістів

 

Бувший міністр ЖКГ Олексій Кучеренко, у якого окрема, з інтересом, любоф до Гройсмана, розродився черговим розгромним постом: «Если у вас в городе прекрасный Центр админусуг «наверху», помните всегда, что «внизу» есть водопроводные и канализационные трубы, теплотрассы приблизительно в таком состоянии. Просто их не видно. И очень бдительно относитесь к красивым «картинкам» и «успешным» реформаторам!».

Але хто вірить Маліновському – лох, як казали в його зоряні 90-ті роки. Фото труби з лайном – насправді зроблене в Бангкоку, Таїланд, з підписом тайською: «П'єте воду в Таїланді? # Я не п'ю».

Оригінал фото тут: https://www.facebook.com/

Оригінал фото

Попри те, що сам Маліновський запевняв журналістів у тому, що це наше фото, сммщики того ж Кучеренка таки теж простежили певно його історію, бо розгромний пост екс-міністра раптом зник на його сторінці. Ще -1 контакт у базі Маліновського, який все розкаже вам про Вінницю та Гройсмана. Питання, звісно, чи звернетесь ви до нього в інший раз, бо репутаційні ризики дорожчі будь-якої редакційної тєкучки.

Але то таке. Сам Маліновський такими дрібницями не переймається. Тож, товариші журики, welcome to Victor! Як казав Паніковський: "я вас всех продам, куплю, и снова продам, но уже дороже»)



Переглядів: 4870
Поширень: 0