В магазині троє невідомих вкрали у жінки 20 гривень

28 квітня близько 9 години вечора у службу «102» надійшов виклик про те, що в одному з магазинів на вулиці Брацлавській у 50-річної жінки вкрали гаманець. На виклик виїхали чотири екіпажі патрульних. За словами потерпілої, вона стояла біля терміналу, поповняючи рахунок свого мобільного. Коли виявила, що невідомі чоловіки витягнули в неї гаманець, одразу почала бити на сполох. Відвідувачі, які були в магазині, дуже швидко зреагували на крики жінки: зачинили двері зсередини, не випускаючи потенційних грабіжників, і викликали поліцію.

Коли полісмени прибули на місце події, підозрювані ще знаходились у тому ж таки магазині. Гаманець, в якому було близько двадцяти гривень, вони кинули на підлогу, заперечуючи свою причетність до грабежу. Патрульні затримали чоловіків і викликали слідчо-оперативну групу.

В цей час один із поліцейських помітив на тротуарі через дорогу підозрілу особу. Інтуїція патрульного не підвела – при поверхневому огляді в 44-річного чоловіка виявили предмет, зовні схожий на травматичний пістолет.

У Вінниці в магазині обікрали жінку. Доки приїхала поліція, відвідувачі тримали крадіїв за зачиненими дверима

Як з’ясували пізніше, чоловік нещодавно відбув 18 років покарання у місцях позбавлення волі за грабежі і розбої. Патрульні затримали його, наділи кайданки і разом з іншими трьома підозрюваними у скоєнні грабежу доставили у відділок поліції, що на вулиці Довженка.



Переглядів: 2972
Поширень: 0