12 травня у Вінниці напередодні відзначення Міжнародного дня сім`ї відбулася акція «Ми – одна сім`я! Ми – одна родина!».

До обласного центру на святкування запросили близько 1000 дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей та дітей бійців АТО з усіх районів Вінниччини.

Для дітей організаторами (Департамент соціальної та молодіжної політики ОДА) були запропоновані численні спортивні розваги - ковзання з гірок, занурювань у поролоновий басейн, стрибки на батутах, рух по лабіринтах тощо.

Яскравою пізнавально-розважальною програмою вразили дітей рятувальники. Малеча наввипередки відповідала на питання вікторини щодо правил безпеки життєдіяльності.

Напередодні Дня сім'ї для діток з багатодітних та малозабезпечених родин влаштували свято

Найактивніші - приміряли бойовий одяг та мали нагоду влаштувати справжній «пожежний феєрверк». А найцікавіші встигли побувати у кабіні пожежного автомобіля і пересвідчитись у справності «сирен».

По завершенні заходу, дітвора отримувала солодкі подарунки та призи.

А за дотриманням вимог протипожежної безпеки та мінімізації виникнення різного роду надзвичайних ситуацій та подій під час проведення заходу наглядали та допомагали у проведенні свята рятувальники ДПРЧ-1 м.Вінниці.



Переглядів: 2512
Поширень: 0