З березня у місті почалися роботи з облаштування дитячих та спортивних майданчиків. Так, наразі майданчики вже встановлено по вул.С.Зулінського,31, Келецькій,90, О.Кобилянської,161-163, на розі вул. Чумацька-А.Турчановича, на пл. Шкільній та по вул. Космонавтів,78. Зараз тривають роботи по облаштуванню дитячого та спортивних майданчиків на території парку «Дружби народів» та на розі вул.Паліїв Яр-Г.Успенського.

З кожним роком у Вінниці збільшується кількість дитячих майданчиків та мультикомплексів, де можуть відпочивати та займатися фізкультурою як маленькі вінничани, так і їхні батьки. З 2006 по теперішній час на прибудинкових територіях та в мікрорайонах приватної забудови облаштовано більше двох сотень дитячих та спортивних майданчиків. Останніми роками у Вінниці встановлюються і багатофункціональні комплекси, які включають дитячі ігрові майданчики та спортмайданчики з тренажерами і турніками для street workout.

Роботи по облаштуванню майданчиків продовжилися і в цьому році. Вінничани та гості міста вже користуються новозбудованими багатофункціональним дитячим та спортивно-тренажерним майданчиками по вул.С.Зулінського, 31 та по вул. Келецькій, 90. Також вже встановлено спортивно-тренажерні майданчики по вул. О.Кобилянської, 161-163, на розі вул. Чумацька-А.Турчановича та на пл. Шкільній. Крім того, в цьому році вже облаштовано дитячий майданчик зі спортивними елементами на прибудинковій території по вул. Космонавтів, 78, де мешканці попередньо виявили ініціативу в облаштуванні дитячого майданчика.

Зараз завершуються роботи по будівництву дитячого та спортивного майданчиків на розі вул.Паліїв Яр-Г.Успенського на умовах співфінансування. Тут вже встановлено ігровий комплекс «Башта», огорожу, інформаційний стенд та влаштовано закладні під 4 тренажери. Також майданчик буде освітлено сучасними енергозберігаючими світлодіодними світильниками. За сприятливих погодних умов роботи планується завершити до кінця місяця.

Розпочалися роботи по будівництву спортивного майданчика на території парку «Дружби народів» на березі річки. Тут планується встановити 9 тренажерів та вуличну багатофункціональну мультифітнесстанцію для для street workout. Роботи планується виконувати протягом травня-червня.



Переглядів: 2534
Поширень: 0