Працівники вінницької поліції затримали 46-річного киянина, який на зупинці громадського транспорту під час сварки наніс проникаюче ножове поранення малознайомому чоловіку. Затриманий знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

15 травня до вінницької поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них каретою швидкої допомоги з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини доставлений чоловік віком близько 55 років.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Анатолія Присяжнюка, слідчо-оперативною групою встановлено, що потерпілий отримав проникаюче ножове поранення на зупинці громадського транспорту на площі Привокзальній. Правопорушника оперативники затримали неподалік від місця злочину.

Як стало відомо, чоловіки познайомилися у потязі, коли їхали з Одеси. Разом вийшли у Вінниці. У залі очікування, один з них почав голосно говорити, інший – зробив зауваження. На цьому ґрунті між чоловіками виник конфлікт. На зупинці громадського транспорту один з учасників конфлікту дістав з кишені розкладний ніж та вдарив ним свого попутника у грудну клітину.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2155
Поширень: 0