Працівники вінницької поліції затримали чоловіка, якого розшукували близько двох тижнів за підозрою у скоєнні крадіжки грошей зі Спасо-Преображенського собору м. Вінниці. До приміщення храму злодій потрапив, зламавши вікно.

3 травня до Вінницького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що вночі зі Спасо-Преображенського собору, розташованого на вулиці Соборній, невідома особа скоїла крадіжку грошей в сумі близько 650 гривень. До храму злодій потрапив через вікно.

Особу, підозрювану у вчинені даного злочину, поліція встановила одразу за речовими доказами, вилученими з місця злочину. Ним виявився 28-річний житель Калинівського району. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

17 травня працівники карного розшуку вінницької поліції затримали підозрюваного. У скоєному він зізнався. Гроші витратив на власні потреби

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2646
Поширень: 0