24 травня у Вінниці  сталися дві дорожньо-транспортні пригоди з участю пішоходів. В результаті аварій двоє людей з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні.

Вчора о 10 годині в місті Вінниці по вулиці Ватутіна сталась дорожньо-транспортна пригода. 30-річний водій автомобіля «Mercedes-Bens Sprinter», не впорався з керуванням та допустив наїзд на 81-річну жінку. Попередньо встановлено, що потерпіла переходила дорогу у невстановленому місці. Внаслідок аварії вона отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до хірургічного відділення міської лікарні.

Цього ж дня в обласному центрі 32-річний вінничанин, рухаючись автомобілем «ВАЗ 21150» по вулиці Московській, допустив наїзд на неповнолітню. За попередньою інформацією дівчина переходила дорогу в невстановленому місці. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 14-річна дівчинка була госпіталізована до лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2602
Поширень: 0