На ділянці вулиці Соборної, від перехрестя з вул. Театральною до перехрестя з вул. Шиповича (колишня Соколова), 28 травня розпочато облаштування нового покриття тротуару. Наразі тут демонтують бордюри та асфальтне покриття, згодом тротуар вимостять гранітною плиткою.

За інформацією департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради, повний комплекс робіт за сприятливих погодних умов буде тривати до середини червня.

Працівники підрядного підприємства провели демонтажні роботи, встановили бордюри між дорогою і тротуаром, між пішохідною зоною і газоном вздовж торговельно-економічного інституту та навколо дерев, які ростуть на ділянці тротуару, а також виконали мощення тротуару новою гранітною плиткою. Бордюрний гранітний камінь буде використаний повторно. Загальна площа тротуару, де буде вимощено плитку, складає 697 м2, його протяжність - 84 м.

По Соборній біля тоговельно-економічного інституту вимощують новий тротуар

В цьому році вже проведено капітальний ремонт тротуару з обох боків вулиці 8 Березня, на ділянці від площі Наливайка до школи №19, по вулиці Театральній – від Грушевського до Магістратської. Поточний ремонт тротуару було проведено по вулиці Понєдєліна, Князів Коріатовичів (від Понєдєліна вздовж будинку №166), Ватутіна (від Лугової в напрямку виїзду з міста), Пирогова (від вул. Р. Скалецького до Данила Галицького колишня 40-річчя Перемоги та в районі Електромережі на ділянці від Москаленка, 58 до Якіра,5а), а також ділянки вулиці Г.Успенського.



Переглядів: 3199
Поширень: 0