31 травня на вулиці М. Кошки працівники поліції затримали вінничанина зі згортками амфетаміна. За словами затриманого, наркотичну речовину він придбав у незнайомця для власного вживання.

Близько п’ятої години вечора під час несення служби на вулиці М. Кошки працівники вінницького відділу поліції затримали 37-річного вінничанина, у якого в кишені виявили два паперових згортка з наркотичною речовиною схожою на амфетамін.

За словами затриманого, наркотичну речовину він придбав у незнайомця для власного вживання. Вилучена речовина направлена на експертизу.

В діях правопорушника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Максимальне покарання за таке правопорушення до 3-х років позбавлення волі.

Також, 1 червня поліцейські 4 управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України під час відпрацювання м. Вінниці в одному із під’їздів багатоповерхівки затримано місцевого жителя з наркотичною речовиною.

В ході його особистого огляду було вилучено наркотичну речовину – опій, розфасований у шприци, та інші ємності.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України. Вилучене направлено на експертизу до Вінницького НДЕКЦ МВС України. (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За такий злочин передбачено покарання до трьох років позбавлення волі.

Якщо Ви володієте інформацією щодо незаконного обігу наркотичних чи психотропних речовин, звертайтеся до четвертого управління Департаменту протидії наркозлочинності за телефоном гарячої лінії 0686013855, або на електронну пошту: [email protected]



Переглядів: 2293
Поширень: 0