7 червня пожежно-рятувальну виставку Головного управління ДСНС області відвідали школярі з кількох літніх дитячих таборів відпочинку. Дітлахи під час екскурсії дізнались про діяльність пожежно-рятувальної служби Вінниччини, її історію та сьогодення. У різноманітних виставкових залах є чимало цікавої та повчальної для дітей інформації про самовіддану, героїчну професію рятувальника.

Розпочалася екскурсія у світ історії служби «101»з розповіді про героїв, які пожертвували своїми життями під час ліквідації аварії на Чорнобильській атомнійстанції.

Далі школярі мали можливість оглянути засоби гасіння пожежі та пожежно-технічне обладнання, яке було на озброєнні пожежників у минулі століття. Напевно, найцікавішими експонатами є кінно-бочковий хід та старовинні пожежні насоси, які збереглися до наших часів.

Для школярів з пришкільних таборів Вінниці влаштували екскурсію на пожежно-рятувальну виставку

Одна із експозицій музею присвячена пожежній безпеці та приладам, що допомагають людям запобігати загоранням, як на великих підприємствах, так і в побуті. Дітям наочно продемонстрували, як спрацьовує пожежна сигналізація. Розпочалися літні канікули, тож дітям нагадали основні правила безпеки життєдіяльності під час відпочинку на природі та у побуті.



Переглядів: 2711
Поширень: 0