У Вінниці триває акція «Вінниця за чисте майбутнє» по використаних батарейок. Вона проходить у рамках відзначення Європейського тижня сталої енергетики. Працівники Територіального центру соціального обслуговування здали сьогодні 375 використаних батарейок.

Другий рік поспіль Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці приймає активну участь в акції «Вінниця за чисте майбутнє». Протягом року працівники приносять з дому використані батарейки у спеціальний контейнер, який розташований в приміщенні Територіального центру. Сьогодні вони здали 375 батарейок.

«Нині кожна людина користується батарейками. Вони необхідні в ліхтариках, годинниках, телефонах, іграшках. Після використання металеве покриття батарейки руйнується і викидати її в звичайний контейнер для сміття вкрай небезпечно, оскільки в природних умовах пальчикова батарейка розкладається приблизно 10 років. Колектив Територіального центру й надалі збиратиме використані батарейки, адже чисте довкілля залежить саме від нас» – зазначила заступник директора Терцентру Леся Стрільчук.



Переглядів: 2168
Поширень: 0